|| Just Him ||
Jom Blogwalking by Ieyza Afieyna
Sunday, 8 January 2012 @ 21:24 | 10 Comment [s]



Sambil2 buat keje rumah , sempat lagi saya online. Hehe ! Tengok-tengok ade contest . Apalagi , kite serbu ler . Hihi !:face64:

Okey , macam yang korang nampak , contest nie dianjurkan Ieyza Afiena . Akak nie buat contest nie sebab dia kata blog dya da 'mati' .
Eh , blog memang ta hidup pown.:face63:

Hah , kepada korang yang kata macam kat atas tadi tu , jangan salah faham . 'Mati' tu means ta banyak orang datang blogwalking and lama ta online . Uke , da faham ?

Sekarang , jom usha banner dya . Sape2 na join , sila tekan banner yer .


Secara ikhlasnyew , banner nie adalah antara banner yang comel sangat dalam semua contest yang pernah saya join . Tambah2 diserikan dengan kucing tu . Hehe !:face75:

Saya nak tag --> Bedong Crewz , Memori Kelas Khas & Peah Mucux

Okey , done it. Secara rasminya saya da sertai segmen nie . Ngee ~~ :face71:

Adios , Fi Amanallah .


Older Post | Newer Post





Assalamualaikum. Thanks for coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard and follow please Don't forget to come here again !


DiaryAboutNovelSite